Overijssel Innovation Award

De Overijssel Innovation Award 2003 bestaat uit concentrische ringen van plexiglas. Daarin is een bolle lens cardanisch opgehangen. Zo is de lens naar alle kanten draaibaar. Het te bestuderen onderwerp kan op die manier van alle kanten bekeken worden.

In dit supervergrootglas is de omringende wereld te zien. Innovatie wordt zo in beeld gebracht. Al is het vakgebied van de inzending soms heel klein, toch kan de innovatie een kettingreactie van oplossingen voor weer andere problemen op gang brengen. Daardoor zijn weer nieuwe dingen mogelijk, misschien wel wereldwijd.

Het logo van de Award dat dit uitstralingseffect symboliseert is met de draaipunten in de ringen aangebracht. Wanneer de cirkels in één vlak liggen, valt het logo samen.

 

materiaal: acrylaat, verguld messing, glas
formaat: 33 x 28 x 28 cm
opdrachtgever: Opdrachtgever: Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland (Oost NV) en Provincie Overijssel
jaartal: 2003

 

Adres

Koewegje 4
8021 AG Zwolle

M  (06) 22 789 262

E info@elsmondt.nl

Overige gegevens

KVK Nummer 

BTW nummer